HAPPY NEW YEAR!!!

© Sebastià Pagarolas_2014

* QUE EL 2014 US OMPLI DE ABRAÇADES, PETONS I FOTOS

 

1 Comentario
  • SEBASTIÀ….ET DESITGEM EL MATEIX PER A TU!!! MOLTS PETONS! FELIÇ 2014!

Deja un comentario

HAPPINESS

01_© sebastià pagarolas_skate_playa_beach_winter_sun_sol_kids_

Fa fred i ve de gust deixar-se acariciar pels últims raigs de sol del dia.

De lluny observem com estan creixent, com cauen, s’aixequen, superen obstacles i vénen cridant:

– Ho heu vist? Ho heu vist?

I entre rialles, abraçades i salts segueixen creixent.

A l’iPhone sona «It ‘s dark» de Chuck Ragan.

Deja un comentario

HAPPY NEW YEAR!!!

fotògraf de bodes, fotógrafo de bodas, wedding photographer

Deja un comentario

VERTICAL

© sebastià pagarolas_llum de capvespre_platja_jocs_luz_atardecer_playa_juegos

A la platja, una tarda de desembre.
– Mira que se fer, mira que se fer!
La vaig veure així, brillant en blanc i negre.

Deja un comentario

SEBASTIÀ PAGAROLAS ❘ telf. 650 839 165

Sebastià Pagarolas. Fotògraf de bodes. Fotografia en blanc i negre. Fotografia documental i social. Retrat en blanc i negre. Mirada intensa i reflexiva.

Des de fa molts anys en el món de la fotografia i la producció digital. Des de fa molts anys passant-m’ho molt bé treballant.

Tinc la gran sort d’haver pogut compaginar la meva gran passió amb la meva feina. Sóc fotògraf. Gaudeixo capturant emocions. Gaudeixo quan la gent a la qual fotografio somriu al mirar les meves fotos i torna a sentir aquell instant, aquell trosset del seu temps que vaig capturar.

Sóc fotògraf i m’encanta fotografiar les persones de la manera més natural posible, amb la màxima sensibilitat i sense buscar poses forçades. M’agrada la fotografia documentalista, espontània, la que surt de dins, del cor.

Fa uns anys i sense deixar de banda els meus altres facetes com a fotògraf, vaig decidir centrar-me de ple en el fotoperiodisme de bodes. Aquesta disciplina consisteix a construir la pel·lícula d’un dels dies més especials per a vosaltres a partir de les imatges captades. Fotografiar sense interferir en el que està succeint al voltant, traient importància al posat clàssic i potenciant una fotografia més espontània, fresca i natural. Simplement m’encanta que sigueu vosaltres mateixos, us sentiu còmodes i us oblideu de mi. Cada parella és diferent i el meu objectiu és aconseguir que tingueu les millors imatges.

En les meves fotografies no utilitzo filtres. Treballo el processat de cada imatge de manera individual i respectant al màxim la llum i la calidesa de cada instant.

En aquest lloc web pots veure una mostra dels meus treballs, i si t’agrada la meva visió personal de la fotografia, m’encantaria que et posessis en contacte amb mi.

Estic ubicat a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona), però no tinc problema en desplaçar-me fins on tinguis previst fer el teu reportatge.

Una abraçada,

Sebastià.

┃ info@sebastiapagarolas.com ┃ 650 839 165 ┃ twitter: spagarolas ┃ skype: spagarolas ┃facebook: Sebastià Pagarolas Fotografia

Deja un comentario

© 2015 sebastià pagarolas│fotografia documental de boda│650839165│info@sebastiapagarolas.com

Desarrollado con Bokeh Pro para WordPress