BARROCO WEDDING [Editorial per a Madera & Chocolate Wedding Magazine]

Madera & Chocolate Wedding Magazine és una revista de tendències de boda que acaba de veure la llum. Amb un format diferent a les que actualment podem trobar, aposta per donar un gir al món dels casaments presentant propostes arriscades i trencadores.

El tema escollit per al primer número ha estat el barroc. A les seves pàgines podreu trobar una selecció d’opcions que tenen com a fil conductor de la boda barroca.

Us deixo amb algunes imatges de l’editorial que vaig fotografiar per al primer número. A la revista, més.

Madera & Chocolate, moltes gràcies per comptar amb mi.

 

Sebastià Pagarolas, fotografía de boda, editorial, madera y chocolate, agnés sunyer, santos costura, mr. right, katarina grey, fili plaza, imma clé, wedding, barroco, baroqueSebastià Pagarolas, fotografía de boda, editorial, madera y chocolate, agnés sunyer, santos costura, mr. right, katarina grey, fili plaza, imma clé, wedding, barroco, baroqueSebastià Pagarolas, fotografía de boda, editorial, madera y chocolate, agnés sunyer, santos costura, mr. right, katarina grey, fili plaza, imma clé, wedding, barroco, baroqueSebastià Pagarolas, fotografía de boda, editorial, madera y chocolate, agnés sunyer, santos costura, mr. right, katarina grey, fili plaza, imma clé, wedding, barroco, baroqueSebastià Pagarolas, fotografía de boda, editorial, madera y chocolate, agnés sunyer, santos costura, mr. right, katarina grey, fili plaza, imma clé, wedding, barroco, baroque

Modelo Cristina Martínez

Localización: El Siglo (Sant Cugat)

Maquillaje y peluquería: Agnés Sunyer

Ramos: Madera & Chocolate

Diseños de Imma Clé, Santos Costura, Katarina Grey, Fili Plaza, Agnés Sunyer, Mr. Right

 

Deja un comentario

© 2015 sebastià pagarolas│fotografia documental de boda│650839165│info@sebastiapagarolas.com

Desarrollado con Bokeh Pro para WordPress