TERESA SCHREIBWEIS [fotografia en blanc i negre]

Sempre m’ha agradat controlar el procés d’elaboració d’una fotografia, des de buscar l’enquadrament i llum òptims fins al revelat final.

El romanticisme de les hores de feina dins del laboratori, amb la llum vermella encesa, bona música i esperant el moment màgic on la imatge latent es comença a deixar veure sobre el suport escollit és, sens dubte el meu moment preferit.

Teresa és fotògrafa i treballa amb pel·lícula.

Busca la localització, agafa el seu fotòmetre, mesura la llum i prepara la seva Hasselblad C500. Fotografia sense presses, donant les indicacions necessàries. Teresa dispara, sona la Hassel i comença la màgia.

Ens apasiona el mateix estil, el retrat. Imatges creades desde la tranquil·litat i la calma, buscant els racons que lluiran millor en les nostres fotografies en blanc i negre.

Avui ha posat per a mi i jo ho he fet per a ella. Teresa m´ha regalat la fotografia que utilitzo a la meva bio.

Gràcies per deixar-me fotografiar-te i per aconseguir que jo m’estigui una estona davant de l’objectiu.

Podeu trobar la seva pàgina aquí: gavinaarts.com

 

Fotografia documental en blanc i negre. Noia en un carrer de Barcelona. Solitud.Fotografia documental en blanc i negre. Noia en un carrer de Barcelona s'amaga de la càmera. Solitud.Fotografia documental en blanc i negre. Noia en un carrer de Barcelona. Solitud.Fotografia documental en blanc i negre. Noia en un carrer de Barcelona reflexada en un aparador. Solitud.Fotografia documental en blanc i negre. Noia en un carrer de Barcelona. Solitud. Mirada a càmera.Fotografia documental en blanc i negre. Noia recolzada en el mur d'en un carrer de Barcelona. Solitud.Fotografia documental en blanc i negre. Noia en un carrer de Barcelona. Solitud. Noia a l'interior d'un comerç antic.Fotografia documental en blanc i negre. Noia en un carrer de Barcelona. Solitud. Mirada enrera. Pensament.Fotografia documental en blanc i negre. Noia en un carrer de Barcelona. Solitud. Cames. Peus. Moviment.

Deja un comentario

© 2015 sebastià pagarolas│fotografia documental de boda│650839165│info@sebastiapagarolas.com

Desarrollado con Bokeh Pro para WordPress